“Soms moet je samen even van een afstandje kijken om dichter bij de oplossing te komen”

Over de Pimpelmees

De pimpelmees staat symbool voor evenwicht en geloof in jezelf.  Het is een onbezorgd en vrolijk vogeltje dat met zijn borstje fier vooruit de mogelijkheid heeft om als een kleine helikopter stil te hangen in de lucht. Moedig, vol vertrouwen en optimistisch. Net als de pimpelmees, heeft je kind het vermogen om vanaf een afstandje te kijken naar wat speelt en naar nieuwe mogelijkheden.

Wat kan ik jou en je kind bieden?

Ik bied begeleiding aan kinderen in de basisschoolleeftijd die overweldigd raken door gevoelens als onzekerheid, angst, boosheid en verdriet. We ontdekken samen welke boodschappen deze emoties hebben en welke verandering nodig is. Daarnaast heb ik veel kennis en ervaring in relatie tot prikkelverwerking en executieve functies zoals aandacht,- en organisatieproblemen.

Naast kindercoachtrajecten in mijn praktijk, kan ik diverse trajecten op maat aanbieden in samenwerking met scholen. Hierbij weet ik een praktische vertaalslag naar de klas te maken, passend bij je kind en de mogelijkheden van school.

Door eerst in te steken op de kwaliteiten van je kind, kan vanuit vertrouwen gekeken worden naar het stuk dat ondersteuning nodig heeft. Hierbij stimuleer ik je kind eigen oplossingen te vinden en bied ik ondersteuning bij het vertrouwen op eigen kracht.
Middels mijn coaching wil ik kinderen duurzaam handvaten geven om geloof te hebben in zichzelf en te kunnen handelen vanuit eigen mogelijkheden.