Werkwijze

 

Je kan altijd vrijblijvend contact met me opnemen via de mail of telefoon. Zo kunnen we samen bespreken waar de hulpvraag ligt. Ik vertel je eveneens kort iets over mijn manier van werken. Wanneer ik op je/jullie hulpvraag kan inspelen en jullie zien mijn begeleiding als passend, ontvang je van mij een intakeformulier. Deze ontvang ik graag voor het intakegesprek terug.

Na dit intakegesprek waarin ik met jullie het coachingsdoel verken, doe ik dit in een vervolggesprek ook met jullie kind. Vervolgens starten de coachingsessies. 

De eerste reeks van afspraken worden dicht op elkaar gepland (wekelijks of eens in de 2 weken). In de eerste periode is het prettig om de afspraken dicht op elkaar te plannen zodat je kind zich snel veilig kan voelen. Later in het traject worden de afspraken wat verder uit elkaar gepland zodat je kind het geleerde in de praktijk kan toepassen.

Elk traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek met je kind samen. Tijdens dit gesprek wordt besproken hoe de begeleiding verlopen is en wat het jou en je kind heeft gebracht en wat nodig is om een duurzaam effect te behouden.

De praktijkruimte heeft geen wachtruimte. Je bent natuurlijk van harte welkom om een keer te kijken en te ervaren of dit een plek is waar je je kind met een gerust hart kunt achter laten. Ook is het mogelijk dat je aansluit bij een afspraak.

Tijdens het werken met je kind vind ik het belangrijk dat je telefonisch bereikbaar blijft zodat ik je kan bereiken indien nodig.

Tarieven

Intakegesprek: 70 euro 
Coachsessie: 70 euro per uur
Observatie en/of overleg op school: 70 euro per uur
Verslaglegging: op aanvraag

Evt. reiskosten worden apart in rekening gebracht.

Kan een afspraak niet doorgaan? Laat het me dan 24 uur van te voren weten.

Helaas vergoeden de zorgverzekeraars deze kosten niet.